DETECTIVI PARTICULARI
Detectare microfoane
http://www.top-secret.ro/detectare-microfoane-si-camere-ascunse.html

© 2018 DETECTIVI PARTICULARI

Detectare microfoane si camere ascunse

Asigurarea securitatii spatiului privat nu mai trebuie tratata doar din punct de vedere tehnic prin ochiul paznicului (gardianului) fara cunostiinte si abilitati reale informative , ea trebuie privita ca un factor de manipulare sociala, psihologica neautorizata. De asemenea securitatea informatiei specifica spatiului privat poate fi pusa la incercare nu doar de virusi informatici ci si de accesul neautorizat prin intermediul aparaturii de tip spy: microfoane, camere video disimulate, sisteme tehnice computerizate etc.

Toate acestea isi pun amprenta asupra activitatii si imaginii in comunitate a propriei persoane, a firmei pe care o manageriati. Iata de ce aceasta problema trebuie tratata foarte serios si inclusa in practicile ce tin de normalitatea contemporana. Pastrarea integritatii spatiului privat, fie el un birou, masina personala sau dormitorul copilului, a devenit o problema tot mai importanta atat datorita faptului ca se manipuleaza un volum tot mai mare de date personale, dar si a modului de accesare al acestor informatii care tinde sa se realizeze pe cai mai putin “ortodoxe”.

De asemenea, in cadrul firmelor si companiilor asigurarea securitatii spatiilor private: hoteluri, birouri, sali de conferinta, retele de telefonie fixa si mobile, masini etc. trebuie sa devina o constanta a managementului de success si cred ca termenul corect ar fi mai degraba “constientizare” decat ”crestere a interesului”, fiindca managerii vor intelege ca informatiile inseamna bani iar o informatie neprotejata este o informatie furata sau perimata.

Printre aspectele cele mai importante de implementare a sistemului de management al securitatii spatiilor private, Agentia noastra de detectivi particulari efectueaza:

  • Depistarea sistemelor tehnice spy (camere video spy, microfoane wireless, etc.) din birouri, masini, proprietati private
  • Consultanta de specialitate pentru asigurarea autoprotectiei informative
  • Cuantificarea riscului
  • Indeplinirea si respectarea cerintelor
  • Politica de securizare a informatiei
  • Managementul riscului
  • Responsabilitatea pentru securizarea informatiei
  • Educatia si instruirea personalului
  • Raportarea incidentelor
  • Planificarea continua a autoprotectiei


Cautari frecvente:  detectivi, agentie detectivi particulari, detectivi particulari, private detectives,  poligraf; teste poligraf, test poligraf, cofetarie on line.