DETECTIVI PARTICULARI
Garda de corp
http://www.top-secret.ro/garda-de-corp.html

© 2018 DETECTIVI PARTICULARI

Garda de corp

Executam serviciul de garda de corp pentru apararea persoanelor care vor sa fie protejate impotriva unor atacuri sau actiuni care le pun viata in pericol, integritatea corporala si/sau sanatatea, prin garzi de corp individuali, echipe sau grupuri cu o inalta calificare profesionala, stapini pe procedeele de autoaparare, deprinderi si cunostinte temeinice privind utilizarea armamentului si a altor mijloace tehnice. Garzile de corp asigurate de compania noastra au un deosebit spirit de sacrificiu, au cunostinte privind comportarea in societate si in diferite actiuni de protocol.

In acest moment reprezentam o solutie realista, viabila pe care beneficiarul poate conta daca doreste cu adevarat sa-si asigure un grad ridicat de securitate pentru el sau cei apropiati lui, in toate situatiile, in mod permanent sau ocazional. Ne asumam intreaga raspundere pentru linistea si siguranta beneficiarului, la un cost convenabil. Noi suntem solutia dumneavoastra in asigurarea garzilor de corp.

Mai multe detalii puteti gasi pe situl nostru partener www.garda-de-corp.ro.

 Cautari frecvente:  detectivi, agentie detectivi particulari, detectivi particulari, private detectives,  poligraf; teste poligraf, test poligraf, cofetarie on line.